Azkeneko egun hauetan martxan jarri dugu berriro ere baratza. Horretarako, lehenik eta behin lurra mugitu eta oxigenatu dugu produktu berriak landatzeko prest gera zedin. Ondoren, produktu berriak landatzera ekin diogu: azaloreak, brokoliak, letxuak, tipulak, baratxuriak, borraiak eta perretxilak izan dira orain arte landatutakoak. Hemendik aurrera ureztatzeko eta zainketa lana izango dugu ikasleek.
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/1-1-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/1-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/2-1-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/2-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/3-1-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/3-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/4-1-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/4-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/5-1-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/5-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/6-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/7-1-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/8-1-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/8-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/9-1-1024x819.jpg)
![](https://ibaialde.eus/wp-content/uploads/2023/10/7-1024x819.jpg)